BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

share

01 Januari 2011

"akan syg sampai mati"~~

kenape d'pperlaku seperti ini..ape aku da buat.. selame ni aku tggu kau, tp kau langsung 
ta hiraukan aku.. aku syg kamo tauk! selalu jer dengar perempuan d'permainkn oleh
lelaki.. tp skg seperti aq yg kene.. aku tana mengongkong hidup kau! bkn bermkne aku
ta syg kau!..kenape seperti ni kau balas kat aku??




aku ta tau lg aku na ckp ape dgn kau...bile aku tnye..jwb sunggh2..tp...
kau buat balik...aku na bual jup pom susa teramat sgt..kau mmg da benci aku sgtkan??
aku mngaku aku mmg sng suke kt org laen tp besar syg aku pd mu~

mane kata2 kau yg dulu?? kalau kau rase kau na bebas, oke! CLASH!~
drpd kau mcmni,n aku terasa diri aku org bodoh.. lebih baik aku single drpd jdk cmni!










hati saket ade kau pikir?! yg kau pikir enjoy ngn kwn2 kau..ape igt aku nih bodoh sgt
ke sampai ta tau ape kau buat!.. mgkin ni da mmg balasan tuk aku...
sape suruh mainkan prasaab prmpuan dulu.. skg da kene bru aku tau! 
aku ta tau la ape na ckp kt kau..tp skg aku hnye tggu jer jwpan yg aku mau
keluar dr mulut kau~ kau boleh buat ak saket ati! aku pon boleh buat! 


tp aku ttp syg kau!! aku ttp dgn kate aku pd kau dulu~








ape pon kau buat pd aku, prasaan aku still same~
aku juz harap, pleaz jgn lar wat aku cmni!






skg nih aku rase mgkn da ade org yg sperti kau.. tp die xkn 100% same mcm kau!
kau plg smpurna pd mata aku, 







~syazy x lynn~

1 p'komenan !:

sizzle lynn berkata...

s0rry sgt trase cm tuh.. tp sbnarnye ta de nyat.. na contact cmnerr.. ny p0wn 0n9 curi2..
juz tg0k jerk ar dry jauh.. na tg0r.. tp... syew syg awk..

Terdapat ralat dalam alat ini

ell0w!!~ world... =='